setmana 8 ( del 8 al 14 de desembre): Teatre

Per l.actualització d.aquesta vuitena i penúltima setmana hem escollit parlar amb el director de l.aula de teatre del centre cívic. Aquest, ens ha deixat una mica del seu temps lliure per contestar.nos una sèrie de preguntes d.interés relacionades amb el tema.

A més, ens ha confessat que aquesta activitat  és de les que menys afluència tenen a Pardinyes. així doncs, t.animem a que agafis ganes de riure i pasar.ho bé per col.laborar en aquest món tant peculiar que és el del teatre.

T.hem convençut? doncs ja ho saps, posa.t macu i puja a l.escenari! :)

Comentarios

Si desea enviar un comentario sobre este episodio rellene el siguiente formulario ...

Nombre:


Email:


URL:


Comentario:


Por favor, teclea el código de seguridad para enviar el comentario:

Comentarios recibidos

Enviado por Miriam | 2008-12-30 22:24:07

ei! jo abaans feia teatre amb la Uni, perň per falta d.horaris ho vaig tenir que deixar... em pasaré per algún centre de Barcelona ( que estudio aqui) havera com va la cosa! no sabia que en els centres cívics també es feia teatre... grŕcies per la informació nois! per cert, he arribat fins aqui per un fotolog... ja qe conec a una amiga d.en sergi, perň a tu no!espero que no us molesti el comentari!

Enviado por Lorena | 2009-01-08 02:07:24

Miriam! Agraďm el teu comentari. El director de teatre ens va dir q faltaven actors i actrius, a vere si tu també tens la oportunitat de participar en moltes obres! Una abraçada!