Setmana 9 (15a 21 de desembre): cloenda

 

Fins aquí el nostre projecte de web social; han estat 10 actualitzacions en les quals hem intentat fer una sinopsis de la millor manera possible sobre les activitats i les funcions que es duen a terme en el nostra centre cívic, el de Pardinyes.

Arribats a aquest punt no ens queda gaire res més a dir, només dornar.vos les gràcies per fer d.aquest espai una web dinàmica i activa (en la justa mesura) i esperar que tot el treball que hem dut a terme us hagi servit per conèixer i aprendre una miqueta més sobre aquest àmbit. I PER GAUDIR, QUE MAI ESTÀ DE MÉS!

fins la pròxima cibernètics! : )

Comentarios

Si desea enviar un comentario sobre este episodio rellene el siguiente formulario ...

Nombre:


Email:


URL:


Comentario:


Por favor, teclea el código de seguridad para enviar el comentario:

Comentarios recibidos

Enviado por David | 2008-12-30 02:18:44

Hola! Yo voy de vez en cuando al local del secano y allí nos juntamos los jovenes del barrio y organizamos torneos de futbito, alguna salida a ver partidos de fútbol, kedadas para ir en bici los domingos...

Enviado por Miriam | 2008-12-30 22:27:59

sóc la que vaig comentar en l.actualització del teatre... ja heu acabat amb el projectee? vaia, no podrem conèixer gaire més sobre els centres! crec que ha sigut un bon mètode això del podcast, ja que si la gent ha d.anar personalment... no ho fa! ( al menys en el meu cas jajaj) doncs res, com he llegit que necessitaveu dinamització torno a comentar, havera si aconseguiu una MOLT bona nota! :P

Enviado por centrescivics | 2009-01-13 15:21:15

merci per donar.nos la vostra prespectiva dels centres i fer d.aquest espai un podcast actiu i amb diversitat de contigut; que sempre va bé conèixer altres punts de vista! esperem que continueu fent gresca per els centres cívics i els aprofiteu al màxim! que no a tothom li ofereixen un espai social on poder gaudir d.una bona estona d.oci! Arreveure amics!