Setmana 9 (15a 21 de desembre): cloenda

 

Fins aquí el nostre projecte de web social; han estat 10 actualitzacions en les quals hem intentat fer una sinopsis de la millor manera possible sobre les activitats i les funcions que es duen a terme en el nostra centre cívic, el de Pardinyes.

Arribats a aquest punt no ens queda gaire res més a dir, només dornar.vos les gràcies per fer d.aquest espai una web dinàmica i activa (en la justa mesura) i esperar que tot el treball que hem dut a terme us hagi servit per conèixer i aprendre una miqueta més sobre aquest àmbit. I PER GAUDIR, QUE MAI ESTÀ DE MÉS!

fins la pròxima cibernètics! : )

setmana 8 ( del 8 al 14 de desembre): Teatre

Per l.actualització d.aquesta vuitena i penúltima setmana hem escollit parlar amb el director de l.aula de teatre del centre cívic. Aquest, ens ha deixat una mica del seu temps lliure per contestar.nos una sèrie de preguntes d.interés relacionades amb el tema.

A més, ens ha confessat que aquesta activitat  és de les que menys afluència tenen a Pardinyes. així doncs, t.animem a que agafis ganes de riure i pasar.ho bé per col.laborar en aquest món tant peculiar que és el del teatre.

T.hem convençut? doncs ja ho saps, posa.t macu i puja a l.escenari! :)

setmana 7 ( 30 novembre- 7 desembre): Serveis Socials

A continuació us mostrem una sèrie de preguntes realitzades a una treballadora social que dur a terme la seva funció en el centre cívic de Pardinyes, en l.àmbit de serveis socials, per a les persones més necessitades del barri. Escontat.la, podeu conèixer una mica millor com és la seva feina i el què i el com dels seus serveis.

A més a més, us deixem la pàgina web que ens va recomenar la treballadora a qui vam fer les preguntes, que ens va dir que allà apareixia tota la informació i més que ens interesa saber.

http://serveispersonals.paeria.es

ja saps, si vols conèixer més els serveis socials, aqui tens tot el que necessites per solventar els teus dubtes!

Setmana 6 (del 24 al 30 de novembre) : voluntariat

Aquesta actualització va dedicada al sector del voluntariat, ja que el centre cívic disposa d.aquest servei i trobem interessant dedicar.li un espai en el nostra podcast. En la grabació podeu escoltar una sèrie de preguntes que li hem realitzat a la resposable d.aquest àmbit, tot i que si volem obtenir més informació podeu visitar la presentació powerpoint que hem penjat en el nostra portafoli: http://eduportfolio.org/9633

fes una ullada, conèixer mai està de més!

Setmana 5 (del 17 a 23 de novembre) : llar de jubilats

La gent gran és un col·lectiu molt important de la societat pel seu caràcter socialitzador, per tant havíem de fer una actualització dedicada a ells. A l.arxiu d.audio us expliquem les activitats disponibles pels jubilats i alguna de les diferents trobades que realitzen al llarg de l.any. No ens hem d.oblidar, però, de les excursions d.un dia, de caps de setmana i fins i tot de setmanes senceres amb les que s.ho passen pipa!

Així que ja sabeu, si teniu gent gran al voltant animeu-los a formar part de la petita família que trobaran al seu barri

 
Siguiente > > >