Setmana 4 (del 10 al 16 de Novembre) : biblioteca

 

L.actualització de la segona setmana de Novembre ha estat dedicada a la biblioteca pública del centre cívic. Li hem fet una entrevista a l.encarregat del recinte per conèixer una mica millor com funciona aquest servei i així ha estat, ja que l.home ha cedit a contestar sobre tots els aspectes que li hem proposat.

ens vols escoltar? dona-li al play! ;)

setmana 3 (del 3 al 10 de novembre) : Navegació lliure

 

Aquesta tercera actualització va destinada a conèixer una mica millor el món de l.informàtica i per això hem assistit al taller de " Navegació en temps de lleure". Durant l.activitat, les persones participants ens van acollir i explicar les tasques que duien a terme i el monitor no va tenir cap inconvenient a invertir 5 minuts de la classe en la nostra entrevista, al contrari: li ha semblat un bon mètode per a donar a conèixer com són les classes i què es fa a les aules d.informàtica. Tanmateix, utilitzarà el nostre podcast perquè els usuaris coneguin aquesta nova eina de comunicació.

I tu? també vols saber com funcionen? Doncs engega els altaveus i escolta.ns! ;D

Setmana 2 (del 27-10 al 02-11): Patxwork

 

Aquesta setmana li ha tocat el torn a un taller de confecció anomenat patxwork. La classe, estava formada per dones d.entre quaranta i setanta anys molt ben avingudes, totes elles amb moltes ganes d.apendre i treballar un dia més la seva peça escollida.

Si voleu veure les instal.lacions i el funcionament de la classe, fes una visita al nostre portafoli:

http://eduportfolio.org/9633

Anima.t i coneix el món del patxwork!

Setmana 1 (del 20 al 26-10) : bar

 

Aquesta setmana l.hem dedicat al bar del Centre Cívic de Pardinyes, ja que els seus propietaris coneixen de primera mà tot allò que passa al local. Ens han parlat sobre les activitats que es poden fer i el tipus de gent que freqüenta el centre, així com les tasques i les experiències viscudes al llarg del dia.

 
Suscríbase al canal rss del podcast.